Grafmonumenten, gedenktekens en urnmonumenten
Gansstraat 130, Utrecht | T: 030 251 69 55 |
Gansstraat 130, Utrecht
Direct bellen | Mailen

Disclaimer


Wij hebben onze website met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch bestaat de kans dat bepaalde informatie onvolledig is, of ondertussen verouderd en niet meer correct. Steenhouwerij Joh. Jansen & Zn. is niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen en/of schade van handelingen, ondernomen op basis van gegevens die afkomstig zijn van onze site.


Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten en mag niet commercieel worden gebruikt. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.


Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Wij geven geen toestemming voor het verveelvoudigen, het aan derden ter beschikking stellen, openbaar maken en/of gebruik van onze teksten, foto's, video's, logo's en modellen/ontwerpen van de door ons vervaardigde grafmonumenten, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Steenhouwerij Joh. Jansen & Zn.


Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie van andere sites, die op enigerlei manier zijn verbonden met of gelinkt zijn naar onze site.


Steenhouwerij Joh. Jansen & Zn. heeft in principe van alle nabestaanden toestemming gekregen tot publicatie van de op deze website getoonde foto's. Toch kan het zijn dat wij bij de controle een nog niet gefiatteerde foto over het hoofd hebben gezien. Mocht u als klant onverhoopt met deze situatie geconfronteerd worden, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.