Grafmonumenten, gedenktekens en urnmonumenten
Gansstraat 130, Utrecht | T: 030 251 69 55 |
Gansstraat 130, Utrecht
Direct bellen | Mailen

KlantervaringenKlanten aan het woord:

 

“Het is het mooiste urnengrafje van de begraafplaats. De steen is heel mooi en duidelijk. Ik ga er, als het goed weer is, twee keer per dag naar toe.”

                                        - Cornelis Bosch, 94 jaar, over de urnsteen voor zijn vrouw


"Direct na de eerste stap over de drempel voelde ik dat ik aan het juiste adres was. Persoonlijk, oprecht en puur meesterschap. Het ontwerp van kunstenares Jean-Marie van Staveren voor het gedenkteken voor mijn overleden man beoogde krachtige eenvoud en rust, maar dit ontwerp vroeg ook om echt vakmanschap. Het beeld is prachtig geworden, het drukt precies uit wat ik voel en ondanks het verdriet werd ik daar heel blij van. Het was een bijzonder en intens proces waarbij iedere stap is overlegd. Je leert elkaar beter kennen, iedereen denkt mee, zoekt mee naar mogelijkheden en oplossingen. Hier zijn duidelijk kunstenaars aan het werk!" 

                                        - Marleen IJzerman


"Als een dierbare overlijdt is het moeilijk om te bedenken hoe je een gedenkplek wilt hebben. Mijn vrouw overleed veel te vroeg en voor haar wilde ik iets speciaals, iets wat uit mijn hart kwam. In de gesprekken bij Steenhouwerij Jansen werd mij al snel duidelijk dat hier mensen werken die hun vak verstaan en graag met mij op ontdekkingstocht wilden om iets unieks te ontwikkelen. Dit is gelukt en ik ben heel blij met het eindresultaat. Bedankt San (en team) voor een uitzonderlijk prettige samenwerking!"

                                        - Hennie Jansen

 

“Ik wilde een stijlvolle grafsteen voor mijn overleden man. Daarbij dacht ik aan een grijze steen met gekleurde geglazuurde bakstenen eromheen. Ik vond een fabriek die zulke stenen maakte, maar had geen idee hoe nu verder. Via een kennis kwam ik terecht bij Steenhouwerij Jansen. Daar bleek mijn idee in goede handen. De mensen van San Hop waren helemaal berekend op de vertaalslag van het ontwerp naar het uiteindelijke grafmonument. Terwijl er toch de nodige haken en ogen aan zaten.
Toen het graf klaar was en ik ging kijken, was ik ontroerd door de finishing touch van de rand sneeuwklokjes rond het graf. Zo lief en zo betrokken!”
                                        - Gioia Smid