Grafmonumenten, gedenktekens en urnmonumenten
Gansstraat 130, Utrecht | T: 030 251 69 55 |
Gansstraat 130, Utrecht
Direct bellen | Mailen
 

Duurzaamheid

Zorg voor mens en milieu 


Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo)

Wij gaan zorgvuldig om met onze werknemers en onze leefomgeving. Onze materialen betrekken we van leveranciers die waarde hechten aan het milieu en aan goede arbeidsomstandigheden. Aangezien er geen officieel keurmerk voor steengroeven bestaat, nemen wij daarin zelf onze verantwoordelijkheid en onderhouden wij intensief contact met onze leveranciers.Duurzame grafmonumenten

Een goed voorbeeld van duurzaam werken is het hergebruik van een oud monument. Het oude opschrift wordt dan verwijderd en er wordt een nieuw opschrift op geplaatst. Hiermee wordt bespaard op nieuw materiaal, op energieverbruik en vervuiling.

U kunt uw interesse tonen voor het hergebruik van oude monumenten voor eigen gebruik. Soms hergebruiken nabestaanden de steen graag voor een nieuw graf, of voor een toepassing thuis. In dat laatste geval maken wij van de steen desgewenst wat kleinere stukken, die voor verschillend gebruik mee naar huis kunnen worden genomen. Ook kunnen wij desgewenst een aandenken maken van zo’n stukje van het oorspronkelijke monument.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden en prijzen.